World of Metin

Cea mai asteptata veste din acest an. 12 grade in sudul tarii, in cateva zile.Prognoza pana duminica

Go down

Cea mai asteptata veste din acest an. 12 grade in sudul tarii, in cateva zile.Prognoza pana duminica

Post by Ghioala Andrada on Wed Feb 22, 2012 7:18 am

La noapte, in regiunile sudice si sud-vestice cerul va fi mai mult noros si local se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita sau fulguiala ce pot favoriza producerea de polei.
In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ceata poate apãrea izolat. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -15 si -5 grade.
Joi, cerul va fi temporar noros si, mai ales seara si noaptea, vor cãdea precipitatii slabe in jumatatea de nord a tarii si pe arii restranse in restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare in Maramures si Transilvania si mixte in celelalte regiuni. Vor fi conditii de polei. La munte va ninge. In prima parte a zilei va mai fi ceata, asociata cu chiciura, indeosebi in sud-vest si sud. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in Dobrogea, la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 2 grade.
Vineri, vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nordul si centrul tarii si variabil in rest. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Maramures, Transilvania si mai ales sub forma de ploaie local in Banat, Crisana si izolat in Moldova si Dobrogea. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari indeosebi in sud si sud-est, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade.
Sambata, in vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi temporar noros si local se vor semnala precipitatii slabe, ziua mai ales sub forma de ploaie si lapovita, iar noaptea si ninsoare. In celelalte regiuni cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade (in sudul tarii), iar cele minime intre -8 si 2 grade.
Duminica, vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii slabe mixte, local in vestul, nordul si centrul tãrii si doar izolat in rest. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime, in general, intre -13 si -3 grade.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum