World of Metin

Romanii au TALENT, editia a patra: Voci senzationale, numere surprinzatoare si momente emotionante

Go down

Romanii au TALENT, editia a patra: Voci senzationale, numere surprinzatoare si momente emotionante

Post by Ghioala Andrada on Sat Mar 10, 2012 2:25 am

A patra editie a emisiunii Romanii au talent, din sezonul al II-lea, a adus pe scena oameni deosebiti si povesti impresionante.
Radu Ionescu are fotbalul in sange, dar a venit in fata juriului pentru ca "trebuie sa aleaga" intre cele doua talente pe care le are.
“Fratele meu e fotbalist, a jucat la Steaua, iar acum e in tratative cu un mare club din Olanda”, a spus el la “Romanii au talent”. Pavel Bartos a facut imediat legatura: “Cum, fratele tau este Andrei Ionescu?”.
Radu a venit pe scena cu o chitara si cu un scaunel pentru picior si, inca de la primele acorduri, i-a facut lui Smiley pielea de gaina si a ridicat spectatorii in picioare.
Mihai Petraiche are 27 de ani si a fost instructor de fitness. A avut un succes fenomenal la Romanii au talent cu dansul sau robowave.
Tanarul a avut un accident la coloana si la genunchi in timpul unor antrenamente si a renuntat la marea lui pasiune, pentru un timp. “Daca ma credeti, si uitasem ca sunt dansator. Dar mi-am amintit in seara asta”, a marturisit el pe scena.
Simpaticii membri ai trupei Minestrone venisera din curiozitate la preselectiile “Romanii au talent”.
Nu se asteptau ca juriul sa spuna DA, sa mearga mai departe si aveau si o multime de emotii cand au urcat pe scena.
“N-am mai avut un public asa numeros, avem emotii. Daca am primi 3 de DA, ar fi surprinzator, nu ne asteptam sa ne zica DA juriul” au marturisit ei cu sinceritate la inceput.
Instrumentele lor – dintre cele mai inedite: morcovi, varza pe razatoare, dovleci si pere. “Ati fost geniali, cu un numar inedit si interesant, felicitari din tot sufletul!”, le-a spus Mihai Petre.
Regep Ialcin este din Bucuresti si spune ca, de la varsta de 2 ani, locuieste intr-un centru de plasament: “Nu stiu motivele...”.
Tanarul Regep si-a descoperit talentul de la 13-14 ani si, de aproape un an, ia lectii de canto clasic.
Acum are 18 ani si a cucerit juriul si spectatorii de la “Romanii au talent” cu vocea sa speciala.
La cateva secunde dupa ce l-au auzit cum canta, Smiley si Bartos au inceput sa faca pariuri pentru marea finala Romanii au talent, iar publicul era deja in picioare.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum