World of Metin

Tragedie în Vietnam: Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut de pe un pod

Go down

Tragedie în Vietnam: Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut de pe un pod

Post by Ghioala Andrada on Fri May 18, 2012 12:44 pm

Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut joi seara de pe un pod într-un râu, în centrul Vietnamului, au anunţat vineri autorităţile locale.
Autobuzul asigura o legătură între oraşul Buon Ma Thuot (centru) şi oraşul Ho Chi Minh (sud, fostul Saigon), a precizat un poliţist din districtul Krong Pak, sub protecţia anonimatului.

"În prezent este în curs o anchetă cu privire la cauzele accidentului şi se depun eforturi în vederea identificării victimelor", a anunţat el.

"Accidentul s-a produs în timp ce toată lumea dormea (...). Oamenii au început să strige, iar atunci mi-am dat seama că autobuzul s-a răsturnat", a declarat un supravieţuitor, Nguyen Van Khanh, în vârstă de 24 de ani, pentru site-ul de ştiri Dan Tri.
Rata accidentelor înregistrate pe drumurile vietnameze este printre cele mai ridicate din lume. Aproximativ 35 de persoane mor, în medie, în accidente produse pe aceste drumuri, din cauza încălcării prevederilor Codului Rutier şi a stării defectuoase în care se află vehiculele, porivit datelor poliţiei.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum