World of Metin

10 produse Google de care probabil nu ai auzit până acum

Go down

10 produse Google de care probabil nu ai auzit până acum

Post by Ghioala Andrada on Mon Sep 03, 2012 7:37 am

Iată, aşadar, în rândurile de mai jos, o serie de produse Google de care, cel mai probabil, nu aţi auzit.

1. Google Takeout - Google Takeout vă permite să descărcaţi o copie a datelor stocate în produsele Google.

2. Google Mars - Chiar dacă Google Earth este deja foarte cunoscut, Google Mars nu a avut acelaşi succes

3. Google Health - s-a vrut a fi un serviciu, prin intermediul caruia utilizatorii inregistrati pot avea acces electronic instantaneu la fisele lor medicale, dar si la cabinete medicale, farmacii si literatura de specialitate. Oficial serviciul va fi închis la data de 1 ianuarie 2013.

4. Google Sketchup - Chiar dacă pentru multe persoane acest program este total necunoscut, ei bine el este considerat a fi foarte util. Mai concret, cu ajutorul său poţi realiza schiţe 3D.

5. Google Correlate - este un serviciu prin intermediul căruia utilizatorul are la dispoziţie mostre de date pe care să le compare.

6. Google Sites - este un portal care le permite grupurilor să publice conţinut care poate fi accesat numai de membrii acestora. O facilitate de apreciat a acestui produs este usurinţa cu care chiar şi cineva fără mare experienţă poate să realizeze un sit din câteva clickuri.

7. Google HotPot - Există atât de multe produse care ofera recomandari si prezentari de servicii încât trebuie să recunoaştem faptul că Google nu a fost prea inspirat atunci când a decis lansarea lui.

8. What Do You Love? - Acesta este un produs care poate sa caute pentru tine pe toate serviciile web oferite de Google (Youtube, Imagini, Harti, etc).

9. Youtube Feather - YouTube Feather este o pagină pe care videoclipurile pot fi urmărite cu uşurinţă şi unde rezoluţia imaginilor este redusă pentru ca acestea să poată fi vizionate de oricine, indiferent de conexiune.

10. Panoramio - Panoramio este un site în care oamenii postează, găzduiesc, organizează fotografii cărora le stabilesc geolocaţia. Mai apoi acestea pot fi accesate prin Google Earth.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum