World of Metin

Cea mai scumpă vilă din New York: Luxul care costă 90 de milioane de dolari

Go down

Cea mai scumpă vilă din New York: Luxul care costă 90 de milioane de dolari

Post by Ghioala Andrada on Wed Sep 05, 2012 1:13 pm

Woolworth Mansion, considerată drept cea mai scumpă vilă din New York, poate fi acum închiriată, întrucât proprietarii săi nu au găsit pe nimeni disponibil să ofere 90 de milioane de dolari pentru a o cumpăra.
Chiria este de 150.000 de dolari pe lună, iar luxul dinăuntru este copleşitor. Vila din Upper East Side, Manhattan, are zece dormitoare, 11 băi, trei bucătării, o bibliotecă, un lift, sală de fitness şi o grădină, pe o suprafaţă de 5.500 metri pătraţi. În plus, ar putea găzdui o cină de invidiat, cu 50 de persoane care încap la masa din sufragerie.

Vila a fost construită în 1916 de magnatul Frank Winfield Woolworth pentru fiica sa, Helena. El a mai construit alte două vile pe aceeaşi stradă, pentru celelalte fete ale lui, Edna şi Jessie.

"Este un miracol că această casă a supravieţuit cu atât de multe detalii originale intacte. Proprietarii nu doar au restaurat detaliile originale, dar au şi renovat vila cu toate sistemele moderne. Această casă este cel mai bun exemplu pentru "arhitectură ca artă"", spune brokerul Paula Del Nunzio din New York.

Vila a fost pusă la vânzare anul trecut la preţul de 90 de milioane de dolari, fiind considerată cea mai scumpă casă din New York, însă nu şi-a găsit cumpărători. Aşa că proprietarii au decis să o închirieze.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum