World of Metin

Stephen Hawking a invatat sa citeasca abia la 8 ani

Go down

Stephen Hawking a invatat sa citeasca abia la 8 ani

Post by A.Levine on Mon Oct 25, 2010 11:25 am


Astazi, este privit ca unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe planeta, poate cel mai inteligent dintre tot dar, daca este sa ne luam dupa rezultatele sale din scoala, nimeni nu ar fi putut prezice asa ceva. Hawking a admis in cadrul unei discutii cu studentii de la Royal Albwrt Hall ca nu a stiut sa citeasca pana la varsta de opt ani si a fost un sudent foarte lenes in timpul facultatii...

"Nu desfaceam cursurile, iar temele mele erau cosmarul oricarui profesor, Sora mea a invatat sa citeasca la varsta de 4 ani, iar asta inseamna ca era mult mai inteligenta decat mine", a afirmat acelasi Stephen Hawking in fata auditoriului. "In facultate eram foarte lenes, si nu sunt mandru de asta. Descriu, insa, starea de spirit a mea si a colegilor mei: plictiseala si sentimentul ca nimic nu merita efortul de a lupta".

Chiar daca medicii nu i-au dat prea multi ani ani de viata, si asta chiar dupa varsta de 21 de ani, Hawking a continuat sa lupte, devenind, in cele din urma, unul dintre cei mai buni fizicieni ai lumii. "De abia cand te confrunti cu perspectiva unei morti premature, intelegi cat de importanta este viata si cat de multe lucruri ai vrea sa faci", a concluzionat omul de stiinta britanic.

avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 19
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.big-forum.net

Back to top Go down

Re: Stephen Hawking a invatat sa citeasca abia la 8 ani

Post by Stefi on Sat Jan 21, 2012 6:44 pm

dar Alexandra nici acuma nu stie:))
avatar
Stefi
Global Mod
Global Mod

Posts : 932
Reputation : 0
Join date : 22/10/2010
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum