World of Metin

Lana Del Rey: La 14 ani, eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi

Go down

Lana Del Rey: La 14 ani, eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi

Post by Ghioala Andrada on Sun Sep 09, 2012 3:16 pm

Cântăreaţa americană Lana Del Rey a dezvăluit că a suferit de alcoolism pe când era foarte tânără şi a fost trimisă de părinţi la o şcoală cu internat ca să-şi revină. lol!
Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu pentru revista GQ, care a declarat-o recent "femeia anului". Cu această ocazie, Del Rey a apărut şi pe coperta GQ, relatează nme.com.

Lana Del Rey a spus în interviu că părinţii au trimis-o la un pension din Connecticut la vârsta de 14 ani, pentru a o ajuta să renunţe la băutură.

"Eram o mare beţivă la vremea aceea. Beam în fiecare zi. Beam singură. Toată treaba mi se părea al naibii de cool. O mare parte din ce am compus pe «Born to Die» (albumul ei din 2012, n.r.) se referă la aceşti ani nebuni", a declarat tânăra muziciană.

"Părinţii mei erau îngrijoraţi, eu eram îngrijorată. Am ştiut că am o problemă când a început să-mi placă să fac asta mai mult decât orice altceva. Mi-am zis: «Sunt terminată, complet terminată»", a mai spus ea, adăugând că a fost "cel mai rău lucru" care i s-a întâmplat vreodată.avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum