World of Metin

Trei persoane au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Petroşani. Focul ar fi fost provocat de una dintre victime

Go down

Trei persoane au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Petroşani. Focul ar fi fost provocat de una dintre victime

Post by Ghioala Andrada on Mon Sep 10, 2012 5:52 am

Trei persoane, două femei şi un bărbat, au murit, duminică seară, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul lor din municipiul Petroşani, iar din primele verificări reiese că focul ar fi fost provocat de una dintre victime.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cele trei persoane au fost găsite moarte în apartamentul lor situat la etajul întâi al unui bloc din cartierul Dimitrov din Petroşani.

Incendiul a fost anunţat la 112 de vecinii victimelor, care au simţit miros de fum şi au văzut flăcări ieşind pe sub uşa apartamentului respectiv.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, care au constatat că uşa de acces în interiorul apartamentului era blocată de un corp de mobilier. De asemenea, în locuinţă au fost descoperite două focare de incendiu.
Victimele erau rude, fiind vorba despre un poliţist local de aproximativ 25 de ani şi de mama şi bunica acestuia.

Din primele verificări a reieşit că focul a fost provocat de una dintre victime.

Locatarii blocului au fost evacuaţi până la eliminarea oricărui risc ce ar putea apărea în urma incidentului.

În urma incendiului nu au fost afectate apartamente din bloc.

avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum