World of Metin

Un copil şi-a pierdut trei degete de la o mână după ce a aprins o petardă găsită în şanţ

Go down

Un copil şi-a pierdut trei degete de la o mână după ce a aprins o petardă găsită în şanţ

Post by Ghioala Andrada on Mon Sep 10, 2012 6:03 am

Un adolescent de 14 ani din oraşul sucevean Liteni şi-a pierdut trei degete de la mâna dreaptă, duminică seară, după ce a aprins o petardă pe care a găsit-o într-un şanţ de unde culegea iarbă pentru animale.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, duminică seară copilul, însoţit de fraţii săi mai mici în vârstă de 10 şi 11 ani, au mers în zona centrală a oraşului Liteni, trimişi de tatăl lor pentru a culege iarbă pentru iepuri.

În timp ce culegeau iarbă, copiii au găsit într-un şanţ din faţa unui restaurant o petardă pe care au luat-o. Ei au mers împreună pe terenul de sport al Grupului Şcolar "I.V.Liteanu", unde cu o brichetă fratele mai mare a încercat să aprindă petarda, care a explodat, accidentându-l la mâna dreaptă.

După incident, cei trei au mers acasă, iar tatăl lor a sunat la 112, copilul fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au constatat că avea retezate trei degete de la mâna dreaptă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum