World of Metin

Franta isi trimite la Bucuresti ministrii pentru a discuta despre problema romilor

Go down

Franta isi trimite la Bucuresti ministrii pentru a discuta despre problema romilor

Post by Ghioala Andrada on Mon Sep 10, 2012 11:51 am

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls si ministrul delegat pentru Afaceri Europene Bernard Cazeneuve vor veni miercuri in Romania pentru a discuta situatia tiganilor si a aborda problema "la sursa", a declarat ieri presedintele Francois Hollande, potrivit AFP. lol!

"De miercuri, ministrul de Interne si ministrul Afacerilor Europene vor fi in Romania pentru ca aceasta problema sa fie tratata la sursa", a declarat Hollande la postul de televiziune privat TF1.

"Nu putem accepta ca aceste populatii sa fie alungate din tara lor, mutate" si sa vina in Franta "pentru a se refugia in conditiile in care nu pot sustine o activitate economica", a adaugat presedintele francez.

"Sunt 15.000 de romi in Franta, nu au venit in patru luni. Ministrul de Interne si-a facut tema: a aplicat deciziile justitiei si in acelasi timp a relocat (romii) in masura in care este posibil sau i-a repatriat in tara de origine", a mai spus Hollande.

In ultimele saptamani, in Franta, sute de tigani au fost evacuati din taberele ilegale de catre politie, provocand proteste din partea reprezentantilor romilor, a asociatilor si a unui partid de stanga.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum