World of Metin

[Ghid]Cum sa iei BAN!

Go down

[Ghid]Cum sa iei BAN!

Post by A.Levine on Tue Sep 11, 2012 12:41 pm

Salut 4metin ! Astazi va voi invata cum sa faceti sa luati ban. Desigur ca unii cred ca nu este ,,mare lucru,, sa ,,muncesti,, sa iei ban, insa este putin de lucru:
Metoda I : Daca sunteti la inceput cu jocul si vreti sa vedeti cum este sa ai un ban permanent creativa un caracter pe cont cu nume care sa contina: GM, GA, SGM, SGA, ADM. Sau care sa aiba numele de genu: Claviuss, Torross, S0braine etc.
Metoda II : In joc pe ,,striga,, adreseaza injurii jucatorilor, sau daca doresti o promovare la ban permanent, adreseaza injurii STAFF-ului.
Metoda III : Pentru un Ban permanent, cel mai preferat de toti, mai puteti injura GM .
Metoda IV: Mai puteti face,pentru un ban permanen, negoț intre servere diferite sau puteti chiar face publicitate unor alte servere,premiul fiind desigur tot acelas.
Metoda V : Mai puteti comercia :lazi oberok,daca vedeti ca nu primiti ban, dati PM GM-ului si insistati sa vi le cumpere, v-a trebuie sa va ofere premiul mult dorit la sfarsit; Hack-urile direct pe striga,ceva de genul: vand hack fish, PM , il dau ieftin; pergamente ale orasului in map-ele de GM (negociatile pe ,,striga,, pentru a va primi premiul).
Metoda VI: Incercarea de fraude ale donatiilor de asemnea se premieaza cu ban permanent.
Tin sa va amintesc ca Ban = Blocarea contului, iar ghidul pe care l-am creeat este mai mult o ,,parodie,,. Daca am uitat vre-o metoda de a lua ban, postatio in comentarii !
avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 19
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.big-forum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum