World of Metin

Cum putem crea un email temporar

Go down

Cum putem crea un email temporar

Post by Ghioala Andrada on Fri Sep 14, 2012 9:25 am

La ce ne-ar ajuta un email temporar?
De exemplu sa spunem ca vrem sa ne facem un cont pe Facebook (exemplu dat de mine si in video) si nu vrem sa ne dam adresa reala de email. Se stie ca Facebook trimite email-uri aproape pentru orice. Bine, nu spun ca nu poate fi seatat sa nu trimita asftel de mesaje. Daca nu vrem sa ne complicam, putem merge cu incredere si pe varianta unui email temporar.

O alta utilizare a acestui email temporar este inregistrarea pe diferite site-uri. Daca ni se cere o adresa de email, putem folosi aceasta adresa. Doar confirmam acest email temporar si gata, contul pe acel site este activat.

De unde luam un astfel de email temporar?
Sunt o sumedenie de site-uri care ofera astfel de adrese email. Cel mai bun pe care l-am testat si folosit eu este gunoi.net, unde durata de “viata” a unui astfel de adrese este de o ora. Dupa cele 60 de minute, putem cere o prelungire a valabilitatii acestui email temporar.

Ca si nume putem alege unul generat aleatoriu (random) sau unul ales de noi. Sper ca acest tutorial sa va fie folos. Nu uitati un email temporar va scapa de multe batai de cap!
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum