World of Metin

Cum Pot Sterge Contul De Yahoo! Mail Si Messenger ?

Go down

Cum Pot Sterge Contul De Yahoo! Mail Si Messenger ?

Post by Ghioala Andrada on Fri Sep 14, 2012 12:50 pm

Daca dintr-un motiv sau altul v-ati hotarat sa va stergeti contul de Yahoo!, mai intai trebuie sa vi se aduca la cunostinta urmatoarele doua lucruri:
1. Nu veti mai putea reactiva contul respectiv.
2. Nu veti mai putea avea acces la email-urile din contul respectiv, la lista de contacte din Address Book, la contactele din Yahoo! Messenger, la grupurile de Yahoo! unde erati subscris, la profilul de Yahoo! Games, la Fantasy Sports si contul de Monster+Hot Jobs.

Dupa ce sunteti la curent cu aceste lucruri, si doriti sa continuati, tot ce va trebui sa faceti este sa accesati pagina: https://edit.yahoo.c...fig/delete_user

Odata incarcata aceasta pagina, va trebui sa introduceti ID-ul si parola contului pe care doriti sa il stergeti. Nu veti putea sterge un cont a carui parola nu o cunoasteti. In felul acesta se impiedica stergerea conturilor care apartin altor persoane:

http://img822.imageshack.us/img822/3725/deleteyahooid.png


Dupa introducerea ID-ului si parolei, urmatoare pagina care vi se va deschide, va va specifica lista de consecinte create de stergerea contului Yahoo!. Pentru a finaliza procesul, tot ce trebuie sa faceti este sa reintroduceti parola, codul care va apare in pagina si sa apasati butonul "Terminate this Account":

http://img502.imageshack.us/img502/7641/deleteyahooid2.png
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum