World of Metin

A OPTA ZI DE PROTESTE ÎN ŢARĂ: 1.600 de oameni protestează în 11 localităţi din ţară

Go down

A OPTA ZI DE PROTESTE ÎN ŢARĂ: 1.600 de oameni protestează în 11 localităţi din ţară

Post by A.Levine on Fri Jan 20, 2012 9:16 am


1.600 de oameni protestează în 11 localităţi din ţară a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru. În pofida ploii, manifestanţii au ieşit cu steaguri şi pancarte cu mesajul "Jos Băsescu" şi scandând mesaje antiprezidenţiale.
Cluj: O delegaţie a protestatarilor din Piaţa Unirii i-a înmânat prefectului revendicările

O delegaţie a persoanelor care au protestat, în ultima săptămână, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca s-a întâlnit, vineri, cu prefectul Florin Stamatian, căruia i-a înmânat o serie de revendicări pentru a fi trimise Guvernului şi Ministerului Administraţiei şi Internelor.

"Prefectul Florin Stamatian s-a întâlnit cu o delegaţie de 12 persoane, formată din reprezentanţi ai manifestanţilor care au ieşit în stradă la Cluj-Napoca, în ultimele zile. Aceştia i-au înmânat prefectului o listă de revendicări, prin care solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu, respectiv a Guvernului, dar şi organizarea de alegeri anticipate. Reprezentanţii manifestanţilor, autointitulaţi «reprezentanţii societăţii civile clujene», au solicitat prefectului ca revendicările lor să fie trimise reprezentanţilor Guvernului şi Ministerului Administraţiei şi Internelor şi vor totodată organizarea unei noi întrevederi la sediul Prefecturii, în cursul săptămânii viitoare", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Prefectura Cluj.
avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 19
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.big-forum.net

Back to top Go down

Re: A OPTA ZI DE PROTESTE ÎN ŢARĂ: 1.600 de oameni protestează în 11 localităţi din ţară

Post by Stefi on Sat Jan 21, 2012 6:35 pm

:) asta e numa a 8-a zi stai ca o sa mai fie si mai multe.BASESCU SI CU ALUI AU INTALNIT BELEAUA IN PALATUL COTROCENI CANTA CUCUVEAUA:!
avatar
Stefi
Global Mod
Global Mod

Posts : 932
Reputation : 0
Join date : 22/10/2010
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum