World of Metin

Cum scap de reclamele si pagina Insider din Yahoo Messenger

Go down

Cum scap de reclamele si pagina Insider din Yahoo Messenger

Post by Ghioala Andrada on Sun Sep 16, 2012 11:46 am

Cum scap de reclamele din Yahoo Messenger si fereastra aia ce se deschide odata cu el numita Yahoo Insider, este intrebarea care ma macina de ceva timp.

Stiam ca exista diverse programe ce iti modifica executabilul la Yahoo messenger si astfel acele reclame pur si simplu dispar, dar avand in vedere ca acestea nu imi inspira protectie, azi m-am gandit ca ar fi o zi buna in care sa gasesc o solutie la aceasta problema, nu de alta, dar pe site la Yahoo scrie mare si raspicat ca acestea nu pot fi inlaturate …. mmm ciudat pentru ca la calculatoare orice e posibil.

De asemenea stiu ca intotdeauna intrebarile la care nu gasesc un raspuns pe moment si mi se par cele mai grele de solutionat, se dovedesc mai tarziu avand cele mai simple solutii. Nu stiu daca si voua vi sa intamplat la fel, dar eu cred ca sunt bantuit de asa ceva. Pur si simplu nu vad solutia.

http://lh4.ggpht.com/_kUAOM7IGd90/TIK1AZ7AlzI/AAAAAAAABno/x96T6bq8S8U/remove%20yahoo%20messenger%20ads.png

Tot citind eu pe net despre reclame, pagina de Yahoo Insider si testand diverse smecherii prin registri am ajuns la acest fisier: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\urls.xml, la care am mai ajuns acu vreo 6-8 luni daca nu ma insel.

In el am gasit urmatorul url http://insider.msg.yahoo.com ce se tot repeta de multe ori si care face referire la ads (reclamele yahoo messenger), iar ideea ce mi-a venit a fost una geniala.

Am mers in C:\Windows\System32\drivers\etc\ si am editat fisierul hosts, adaugand urmatoarea linie la sfarsitul acestuia:

127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com

Dupa aceasta operatiune pur si simplu am restartat messengerul si totul a fost asa cum ma asteptam. Reclame enervante au disparut, iar fereastra aia Yahoo Insider care ma enerva la culme pentru ca trebuie sa o inchid de fiecare data pur si simplu nu s-a mai deschis.

De ce nu s-a mai deschis … chiar nu ma intereseaza si nici nu am de gand sa imi bat capul sa inteleg.

Pentru cei care nu se descurca sau li se pare mai comod sa descarce un program de tip bat care editeaza acel fisier in locul lor, iata aici unul : remove_yahoo_messenger_ads.bat.

Daca aveti Windows Vista sau Windows 7 atunci programelul trebuie rulat cu drepturi de administrator (dupa ce a-ti dezarhivat arhiva dati click dreapta pe remove yahoo messenger ads.bat si mergeti pe run as administrator )

Softuletul scrie la sfarsitul fisierului hosts linia de mai sus si inchide si deshide messengerul pentru refresh. Ca si bonus la acesta veti primi si multi mess.

avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum