World of Metin

Gmail backup – Cum fac backup la email-urile din Gmail

Go down

Gmail backup – Cum fac backup la email-urile din Gmail

Post by Ghioala Andrada on Sun Sep 16, 2012 11:55 am

Eu unul tind sa cred ca mai toata lumea doreste sa isi mute datele online din simplul motiv ca e mai sigur. Ei bine asa este, dar cum un bun prieten de al meu spunea si eu unul am ajuns la aceeasi concluzie, paza buna trece primejdia rea, deci cu cat am mai multe copii cu atat mai bine.

Asa cum spune si titlul acestui tutorial, iti voi arata cum sa iti faci un backup la tot continutul email-ului tau afla pe serverul de Gmail.

Pentru inceput ai nevoie de un program numit Gmail Backup pe care il poti descarca de aici, el fiind in momentul de fata un program gratuit.

http://lh3.ggpht.com/_kUAOM7IGd90/S__dPo6tbRI/AAAAAAAABX8/Ulu6mLbm5lQ/gmail%20backup.png

Atentie: Inaninte de a te apuca de backup in contul de Gmail trebuie ca optiunea IMAP trebuie setata pe ENABLE.

http://lh5.ggpht.com/_kUAOM7IGd90/S__iPw2amBI/AAAAAAAABYQ/vy946ikiGOA/Enable%20gmail%20IMAP.png

Asa cum puteti observa si in imaginea de mai sus programul este destul de simplu si intuit. Astfel nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa completati campurile: Gmail login, Gmail password, Backup Folder (va trebui sa creeati pe o partitie diferita cu sistemul de operare un folder in care toate email-urile vor fi salvate), data email-urilor (Since date respectiv Befor date) primite de la o anumita data pana la o data actuala sau puteti bifa casuta “newest emails only” care pentru prima data v-a face o copiere integrala a tuturor email-urilor si apoi de fiecare data cand veti mai rula programul va copia doar email-uri nou venite de la ultimul backup.

Pentru a incepe procesul de Backup nu ramane decat sa dati click pe butonul din stanga jos “Backup” si copierea va incepe salvand fiecare email in format eml.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum