World of Metin

Google TV – televiziune online un nou serviciu marca Google

Go down

Google TV – televiziune online un nou serviciu marca Google

Post by Ghioala Andrada on Sun Sep 16, 2012 12:00 pm

In cautare de noi si noi oportunitati de afaceri Google tinde sa acapareze si mediu offline care de data aceasta este cel mai raspandit instrument de manipulare – televiziunii.

Probabil ca nimeni de la Google nu vrea in momentul de fata sa manipuleze nimic, dar avand in vedere ca odata cu cresterea retelei de computere si a vitezei de incarcare – descarcare de pe internet, televiziunea reprezinta viitorul pas in care gigantul Google isi poate introduce publicitatea si de pe care poate sa castige mai multi bani, cu alte cuvinte este o piata virgina in care Google de abia asteapta sa puna mana.

Intr-adevar Google tinde sa creeze un adevarat monopolul al publicitatii online, dar unul benefic, deoarece multi pot beneficia de pe urma acestuia, creand adevarate afaceri cu ajutorul adsens-ului.

Ce este Google Tv

O data cu dezvoltarea tot mai acerba a procesoarelor si introduceri lor in diferite aparate electronice, televizorul viitorului va fi unul inteligent, putand sa se conecteze la internet, de unde mai apoi sa extraga pentru noi exact informatia care ne-ar interesa.

O idee geniala as putea spune pentru cei dependenti de televizor, insa pentru mine aceasta nu este nimic special, doar un alt calculator ce are un ecran mult mai mare.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum