World of Metin

Cum sa castigi bani din blog

Go down

Cum sa castigi bani din blog

Post by Ghioala Andrada on Fri Sep 21, 2012 1:30 pm

Blogosfera creste din ce in ce mai mult, in fiecare zi. Marile succese ale celor care si-au facut o meserie din blogging ii incurajeaza sip e altii sa porneasca pe acest drum. Insa, fara anumite cunostinte elementare, este foarte greu sa realizezi un blog de success, care sa iti aduca un profit financiar. Pentru a reusi sa castigi bani din blogging, este necesar sa faci cativa pasi simpli:

Alege cu grija nisa blogului, nu numai in functie de ce se cauta in acest moment, dar si in functie de preferintele tale. Daca tie iti plac masinile, iar tu vei scrie despre moda, cu siguraanta acest lucru se va vedea in calitatea articolelor.
Foloseste un domeniu propriu si usor de retinut, precum si un hosting serios. Innainte de a le cumpara, citeste forumurile in care bloggerii actuali fac review-uri legat de aceste subiecte.
Invata macar lucrurile elementare legate de metodele de optimizare ale site-ului, inainte sa te apuci de treaba.
Verifica blogosfera si cauta sfaturile celor mai initiati decat tine, in tainele bloggingului, dar a caror rezultate sunt vizibile. (au traffic mare, fac bani din blogging, sunt citati de altii).
Daca nu te pricepi la vreun limbaj de programare, apeleaza la ajutorul unui expert pentru a iti construe template-ul. Acesta trebuie sa aiba grija la culorile folosite, font, aranjare in pagina si multe alte aspect.
Inainte sa realizezi contentul blog-ului tine cont ca o calitate mai buna atrage mai multi cititori decat o cantitate mai mare. Asa ca putin dar bun este reteta succesului.
Ultimul pas consta in promovare. Sunt diferite metode de promovare, de la inscrierea in directoare pana la comentatul pe blogurile celor mai cunoscuti sau orice altceva iti trece prin minte. Allege metodele care se potrivesc cel mai bine cu scopul tau si freest-te sa fii incadrat ca “spamer”.
Daca reusesti sa faci toate acestea, ca la carte, rezultatele nu se vor sfii sa apara. Rabdarea si innvatarea sunt calitatile necesare de baza.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum