World of Metin

DEVIRUSARE CALCULATOARE - DEVIRUSARE SISTEME

Go down

DEVIRUSARE CALCULATOARE - DEVIRUSARE SISTEME

Post by Ghioala Andrada on Fri Sep 21, 2012 1:38 pm

Devirusare calculatoare
Virusi si aplicatii daunatoare


Dintre cele mai des intalnite probleme ce pot aparea la utilizarea uzuala a retelei Internet este cea reprezentata de virusi ce va pot infecta echipamentele si nu numai atat. In fiecare zi se creeaza tot mai multi virusi, unii cu potentialul de a infecta chiar calculatoarele Dvs. si pot determina pierderea informaţiilor.

Mai exista si alte categorii de “daunatori” ce pot afecta activitatea afacerii Dvs. prin simpla lor prezenta pe echipamentele folosite, dintre acestea precizam aplicatiile:

-Malware-ul (malicious software) ce modifica sistemul de operare al calculatorului fara acordul prealabil al utilizatorului, creand o instabilitate a sistemului de operare sau chiar “caderea” acestuia (system crash).
-Adware-ul este o aplicatie care porneste automat diverse reclame, lucru care automat scade fiabilitatea echipamentului pe care s-a instalat acest tip de aplicatie creand astfel downtime.
-Spyware-ul face parte din categoria aplicatiilor care se instaleza clandestin pe calculator si preia controlul calculatorului fara stirea sau aprobarea utilizatorului, datele devenind nesigure (fiind expuse riscului de modificari din afara retelei) si chiar accesibile altor persoane in afara celor autorizate.

Seviciul de devirusare

Pentru a evita evenimente ca aparitia ferestrelor cu erori, restartarea subita a calculatorului, blocarea pe o anumita perioada a sistemului echipa noastra vine in intampirea Dvs. cu propunerea unei securitati avansate si rezolvarea acestor probleme, oferindu-va servicii complete de devirusare, eliminare a aplicatiilor daunatoare ca malware, adware sau spyware si configurarea unui firewall eficient.

Pachetul pus la dispozitie de noi poate fi aplicat in functie de necesitati si cuprinde o scanare completa in prealabil pentru a evita posibilitatea ca un virus informatic să se instaleze in registrii sistemului de operare si asigurarea de medii propice pentru dezvoltarea in siguranta a afacerii Dvs..

Alegera unui antivirus competent si fiabil in acelasi timp revine astfel in atributiile noastre, grija noastra concentrandu-se in directia unei protectii sporite si asigurarii rularii sistemelor de operare la parametrii optimi.

avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum