World of Metin

Filmata in timp ce intermedia o tranzactie cu droguri, o vedeta multi-milionara a fost arestata

Go down

Filmata in timp ce intermedia o tranzactie cu droguri, o vedeta multi-milionara a fost arestata

Post by Ghioala Andrada on Tue Jun 04, 2013 12:41 pm

Cantareata si fostul jurat X Factor, Tulisa Contostavlos, a fost arestata sub acuzatia de furnizare de droguri, dupa o investigatie a tabloidului The Sun.
Vedeta in varsta de 24 de ani a fost retinuta alaturi de un barbat de 35 de ani, iar ambii vor ramane pentru moment dupa gratii.
Recent, Tulisa a fost inregistrata de The Sun in timp ce aranja ca o prietena sa cumpere droguri in valoare de 800 de lire sterline. "Am un amic, orice iti doresti, el poate sa-ti ofere", spunea ea.
In trecut, aceasta s-a declarat drept un model pentru fanii mai tineri si a spus ca a intors spatele drogurilor pe cand avea 14 ani.
In fata reporterilor The Sun, care au filmat-o cu camera ascunsa, Tulisa le-a spus ca "jumatate din agenda mea este plina de numere de traficanti de droguri. Cel mai bun prieten al meu e un mafiot. El a mafiotul meu".
Tulisa, care a primit 1 milion de lire sterline pentru aventura ei la X-Factor Marea Britanie, are propriul brand de parfumuri si o linie de haine destinate tinerilor. Anul trecut a platit 6 milioane de lire sterline pentru o locuinta
Jurnalistii The Sun au predat inregistrarea politiei.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum