World of Metin

Liniile Nazca(O mica descriere)

Go down

Liniile Nazca(O mica descriere)

Post by pinteadragos on Sat Oct 23, 2010 4:06 am

DESCRIERE
Liniile nazca reprezintă una dintre cele mai impresionante structuri realizate vreodată de om. Aceste linii imense, gravate în deșertul peruvian pe mii de kilometri, reprezintă animale, zeități și forme geometrice. Descoperă cum a reușit un popor care a trăit în jurul anului 100 î.e.n. și care a transformat un teritoriu arid în mici oaze fertile să construiască aceste fascinante structuri.

Teoriile populare referitoare la linii au susținut că acestea ar fi reprezentat trasee de curse, calendare astronomice sau chiar locuri de aterizare pentru extratereștri. Existența lor nedumerește încă pe mulți. Însă, în urma descoperirii unui schelet fără cap, misterul liniilor revine în prim plan cu noi interpretări. Documentarul National Geographic Channel oferă un tablou amplu privind modul cum au fost construite liniile și motivele realizării lor, dar înfățișează, totodată, modul de viață al popolației nazca, cu accent pe folosirea sacrificiilor umane, un aspect intens dezbătut odată cu descoperirea scheletului fără cap.

Cu ajutorul unui elicopter-robot de înaltă tehnologie, cercetătorii creează prima hartă digitală a liniilor Nazca și conturează o imagine completă a conexiunilor dintre enigmaticele linii, deșert și așezările străvechi. Datele culese le permit să analizeze diverse teorii din perspective cu totul noi.
avatar
pinteadragos
Membru
Membru

Posts : 121
Reputation : 0
Join date : 22/10/2010
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Re: Liniile Nazca(O mica descriere)

Post by A.Levine on Sat Oct 23, 2010 9:23 am

bravo dragos
avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 19
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.big-forum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum