World of Metin

Prognoza meteo pana marti

Go down

Prognoza meteo pana marti

Post by Ghioala Andrada on Fri Feb 03, 2012 2:54 pm

Noaptea de vineri dspre sambata:
Desi valorile termice vor continua sa creasca, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii extinse, izolat mai abundent, cu precadere in zona de munte.
In extremitatea sudica si de sud-est, in partea a doua a noptii precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si se va depune polei.
Vantul va avea intensificari in Muntenia, Oltenia, Dobrogea si temporar in restul teritoriului, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.
Temperaturile minime se vor incadra de la -16 grade in nordul Moldovei pana la 2-3 grade pe litoral.
Circulatia, intrerupta pe A1 si A2. Drumuri nationale, inchise. Gerul a facut inca o victima
Sambata, 4 februarie:
Vremea va fi inchisa, cu precipitatii in toate regiunile. In vestul, nordul si nord-estul tarii, precum si la munte va continua sa ninga, izolat mai abundent, in timp ce in restul teritoriului treptat ninsorile se vor transforma in lapovita si ploaie si frecvent se va depune polei.
Vantul va mai prezenta intensificari temporare, indeosebi in sud si sud-est, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la -10 grade in nordul Moldovei pana la 7 grade pe litoral, iar cele minime se vor incadra in general intre -10 si 0 grade.
LISTA trenurilor anulate. La ora 16:00 erau 60 de curse scoase din grafic
Duminica, 5 februarie:
Vremea va fi inchisa si temporar vor cadea precipitatii in toate regiunile, pe arii restranse mai abundente, in special in zona de munte.
Va ninge in vestul si nordul tarii, in centru vor fi precipitatii mixte, iar in restul teritoriului vor fi mai ales ploi, care spre seara si in cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Local se vor mai semnala depuneri de polei.
Vantul va prezenta unele intensificari in sud, sud-est, dar si la munte, unde trecator va mai viscoli si spulbera zapada.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la -10 grade in regiunile vestice pana la 8 grade pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre -16 si -4 grade, mai ridicate in sud-est spre 2...3 grade pe litoral.
Cum sa circuli cu masina sau pe trotuar pe timp de iarna, ca sa nu te accidentezi
Luni, 6 februarie:
Vremea va fi inchisa. Temporar se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor; ziua pe arii extinse indeosebi in regiunile extracarpatice, iar noaptea in cele sud-vestice si sudice.
Vor fi ninsori, izolat insemnate cantitativ, dar in prima parte a zilei in Dobrogea si Baragan, precipitatiile vor mai fi si sub formã de lapovita si ploaie si se va forma polei.
Vantul se va intensifica in sud, sud-est si la munte, viscolind ninsoarea si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 si 0 grade, mai ridicate pe litoral panã in jurul valorii de 4 grade, iar cele minime in general intre -13 si -3 grade.
Marti, 7 februarie:
In jumatatea de sud a tarii cerul va fi noros si temporar va ninge, izolat insemnat cantitativ. Vantul va continua sa prezinte intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei, Muntenia, vestul Olteniei, precum si la munte unde va viscoli ninsoarea si spulbera zapada.
In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre -11 si -1 grade, iar cele minime se vor incadra intre -20 si -10 grade, mai ridicate pe litoral si in regiunile vestice, dar si usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum