World of Metin

Calugarita

Go down

Calugarita

Post by Ghioala Andrada on Sat Feb 04, 2012 3:51 am

Viata calugaritei este reprezentata de o perpetua asteptare a insectelor ce zboara in apropiere . Dar , se mai intampla si ca lacusta infometata , sa-si astampere foamea cu un membru al unei alte specii de calugarita.
Mod de viata
Lacustele calugarite pot fi intalnite in toate zonele mai calde , dar in special la tropice ,unde traiesc cele mai multe specii.Le putem gasi atat in deserturile uscate , cat si in zonele muntoase , in savanele africane sau in junglele tropicale umede .
Mod de hranire si vanatoare
Calugaritele nu-si urmaresc victimile .Aleg mai degraba ,,jocul rabdarii '':pe o frunza sau tulpina de planta asteapta nemiscate si aproape insesizabile sa apara o victima.
Daca potentiala prada a intrat in raza ei de actiune , isi repede asupra ei picioarele anterioare , dotate cu tepi ascutiti. Daca victima a inceput stransoarea tepilor ascutiti si intorsi spre interior , ai picioarelor lacustei , orice incercare de eliberare este inutila .Inainte de a-si consuma prada , calugarita ii consuma capul pentru a nu se mai putea apara .
Reproducere
Comportamentul femelelor de calugarita in perioada de reproducere si anume faptul ca in timpul imperecherii consuma capul masculului este cunoscut de toata lumea .
Multa vreme s-a crezut ca in cazul acestei specii canibalismul este un act consacrat , insa cel mai probabil in libertate se ajunge la asa ceva mult mai rar decat in captivitate ,unde afost observat acest comportament .
Mod de aparare
Calugaritele au multi dusmani , pasarile indragindu-lein mod deosebit .Speciile mari de calugarite incearca sa-si inspaimante adversarii prin intinderea cu repeziciune a picioarelor anterioare , dotate cu tepi taiosi , cu care pot rani pielea omului .
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Re: Calugarita

Post by B.o.B on Sat Feb 04, 2012 5:06 am

Weeaks..interesant
avatar
B.o.B
Membru
Membru

Posts : 101
Reputation : 0
Join date : 20/01/2012
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Re: Calugarita

Post by Andryx on Sat Feb 04, 2012 9:25 am

Destul de interesant :)
avatar
Andryx
Membru
Membru

Posts : 63
Reputation : 0
Join date : 04/02/2012
Age : 19
Location : Constanta

View user profile

Back to top Go down

Re: Calugarita

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum